Met eXamengevat slaagt uw klas voor het eindexamen…

…want eXamengevat is de meest complete examentrainer van Nederland!

In eXamengevat vind je namelijk:

  • de volledige examenstof, getoetst aan de eindexameneisen van het College van Toetsen en Examens.
  • oefenopgaven aan het eind van ieder hoofdstuk (domein).
  • uitgebreide uitwerkingen waarbij geen stap wordt overgeslagen.
  • QR-codes naar video’s die aansluiten bij de stof.
  • een online leeromgeving met honderden examenvragen.
  • geschreven in de vertellende schrijfstijl, met veel voorbeelden.

Webwinkel Keurmerk

Uw leerlingen zelfverzekerd de eindexamens in

De periode van de eindexamens kan best spannend zijn voor leerlingen. Ben ik niets vergeten om te leren? Ken ik het wel goed genoeg? eXamengevat geeft leerlingen die rust. We behandelen de rode draad van alle verplichte examenstof, duidelijk en beknopt.

Onze samenvattingen zijn geschreven en gecontroleerd door een team van ervaren vakdocenten en eindexamentrainers met jarenlange ervaring in eindexamenvoorbereidingen. Aan de hand van adviezen van wetenschappers van de Radboud Universiteit hebben we de samenvattingen zo vormgegeven dat jij de gehele voorbereidingsperiode de controle houdt. Met de eXamengevat methode gaat uw klas vol vertrouwen de eindexamens tegemoet!

Meld je nu aan

eXamengevat = een complete examentraining voor uw klas

Met eXamengevat bespaart u zeeën van tijd. U hoeft niet meer verschillende lesmaterialen te raadplegen of zelf oefeningen te verzinnen om uw lessen voor te bereiden. eXamengevat is een kant-en-klare examentraining en oefenbundel in één.
 
Direct starten

Oefenen met échte examens, hoe werkt dit?

 

Aan de slag
5book

Stapelkorting op bundels!

Ga voorbereid het eindexamen tegemoet met onze stapelkorting! Al vanaf 3 bundels ontvang je van ons 10% op het totaalbedrag, tot zelfs 25% korting bij 6 bundels of meer! Voor de prijs van één klassikale examentraining, koop je bij ons samenvattingen voor je hele vakkenpakket!

Stel jouw bundel samen

Vragen? Hier mag je wel even spieken…

Is eXamengevat geschikt voor alle lesmethoden en boeken?

Ja, eXamengevat is geschikt om te gebruiken in combinatie met alle lesmethoden en boeken. We gebruiken de richtlijnen die het College voor Toetsen en Examens (CvTE) in de syllabus van elk vak heeft opgesteld. eXamengevat volgt de syllabi en zorgt dat alle onderdelen in de samenvatting zitten.


Lees meer
Door wie zijn de samenvattingen gemaakt?

De samenvattingen zijn door een team bestaande uit vo-docenten en deskundige schrijvers geschreven en gecontroleerd. De schrijvers zijn experts in het vakgebied. Zo is geschiedenis geschreven door een historicus, en natuurkunde door een cum-laude promovendus. Vo-docenten controleren of alle examenstof wordt behandeld, waarbij ze de richtlijnen van het College van Toetsen en Examens aanhouden. Ten […]
Lees meer

Hoe weet ik zeker dat alle examenstof in de samenvatting staat?

Elke samenvatting is geschreven volgens de richtlijnen van de syllabus van dat vak. Deskundige vakdocenten hebben hier op toegezien tijdens het schrijfproces van de eXamengevat methode. De syllabi wordt door het CvTE gepubliceerd op Examenblad.nl. Zo weten we zeker dat onze samenvattingen de volledige examenstof bevatten.


Lees meer
Heeft de eXamengevat methode zich al bewezen?

eXamengevat is een uitbreiding van de Reken Maar Verslagen, een bedrijf dat samenvattingen schrijft voor vakken op de Erasmus Universiteit. Reken Maar Verslagen is in 2015 opgericht en is al jaren marktleider onder de studenten op het Erasmus. Voor maar liefst 70% van de bedrijfskunde studenten is Reken Maar een onmisbare samenvatting voor hun tentamens. […]
Lees meer

Waarom hebben jullie alleen samenvattingen voor de HAVO en het VWO, en niet voor het VMBO.

Omdat de manier van samenvatten voor HAVO/VWO en VMBO groot is. We willen een hele specifieke methode voor het VMBO ontwikkelen, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. En niet, kort door de bocht, de HAVO/VWO samenvattingen kopiëren. We willen het dus in één keer goed doen. Houd onze site in de gaten, we zijn ermee bezig!


Lees meer
Waarom zou ik eXamengevat gebruiken en niet Examenbundel of Samengevat?

Goede vraag! Examenbundel is letterlijk een bundel met examens, welke ook op internet staan, en is gericht op oefenen. Samengevat zijn vaak honderden pagina’s aan droge theoretische begrippen en bulletpoints. eXamengevat bundelt de theorie en het oefenen in één bundel. Bij ons geen droge rijtjes, met onze vertellende schrijfstijl is het alsof het boekje tegen […]
Lees meer

Ik heb een suggestie om jullie producten te verbeteren.

Je bent een held! Door suggesties en feedback kunnen we onze samenvattingen alleen maar verbeteren. Wees niet bang en stuur een mail naar [email protected] en je kunt op een mooie kortingscode of dinercheque rekenen


Lees meer