Met eXamengevat kan bij u de vlag binnenkort uit…

…want met eXamengevat, de meest complete examentrainer van Nederland, is uw kind helemaal klaar voor de eindexamens!

In eXamengevat vind je namelijk:

  • de volledige examenstof, getoetst aan de eindexameneisen van het College van Toetsen en Examens.
  • oefenopgaven aan het eind van ieder hoofdstuk (domein).
  • uitgebreide uitwerkingen waarbij geen stap wordt overgeslagen.
  • QR-codes naar video’s die aansluiten bij de stof.
  • een online leeromgeving met honderden examenvragen.
  • geschreven in de vertellende schrijfstijl, met veel voorbeelden.

Webwinkel Keurmerk

Zelfverzekerd de eindexamens in

De periode van de eindexamens kan best spannend zijn voor uw kind. Ben ik niets vergeten om te leren? Ken ik het wel goed genoeg? eXamengevat geeft u en uw kind die rust. Wij behandelen alle examenstof en we slaan geen stapje over als we dit uitleggen.

Onze samenvattingen zijn geschreven en gecontroleerd door een team van ervaren vakdocenten en eindexamentrainers met jarenlange ervaring in eindexamenvoorbereidingen. Aan de hand van adviezen van wetenschappers van de Radboud Universiteit hebben we de samenvattingen zo vormgegeven dat jij de gehele voorbereidingsperiode de controle houdt. Met de eXamengevat methode gaat uw kind vol vertrouwen de eindexamens tegemoet!

Meld je nu aan

eXamengevat = leren van papier + online oefenen!

Leren lukt het beste van papier, niet van een scherm. Daarom krijg je bij ons een fysiek boek, waar alle examenstofin staat met bijbehorende oefenopgaven. Uw kind krijgt daarnaast toegang tot zijn of haar eigen online leeromgeving, waar honderden examenopgaven te vinden zijn! Er kan per domein geoefend worden of volledige examens gemaakt worden. Met deze gouden combi (offline leren, online oefenen) gaat uw kind zorgeloos de examenzaal in!

Direct starten
5

Stapelkorting op bundels!

Ga voorbereid het eindexamen tegemoet met onze stapelkorting! Al vanaf 3 bundels ontvang je van ons 10% op het totaalbedrag, tot zelfs 25% korting bij 6 bundels of meer! Voor de prijs van één klassikale examentraining, koop je bij ons samenvattingen voor je hele vakkenpakket!

Stel jouw bundel samen

Oefenen met échte examens, hoe werkt dit?

 

Aan de slag

Vragen? Hier mag je wel even spieken…

Door wie zijn de samenvattingen gemaakt?

De samenvattingen zijn door een team bestaande uit vo-docenten en deskundige schrijvers geschreven en gecontroleerd. De schrijvers zijn experts in het vakgebied. Zo is geschiedenis geschreven door een historicus, en natuurkunde door een cum-laude promovendus. Vo-docenten controleren of alle examenstof wordt behandeld, waarbij ze de richtlijnen van het College van Toetsen en Examens aanhouden. Ten […]
Lees meer

Hoe weet ik zeker dat alle examenstof in de samenvatting staat?

Elke samenvatting is geschreven volgens de richtlijnen van de syllabus van dat vak. Deskundige vakdocenten hebben hier op toegezien tijdens het schrijfproces van de eXamengevat methode. De syllabi wordt door het CvTE gepubliceerd op Examenblad.nl. Zo weten we zeker dat onze samenvattingen de volledige examenstof bevatten.


Lees meer
Is eXamengevat geschikt voor alle lesmethoden en boeken?

Ja, eXamengevat is geschikt om te gebruiken in combinatie met alle lesmethoden en boeken. We gebruiken de richtlijnen die het College voor Toetsen en Examens (CvTE) in de syllabus van elk vak heeft opgesteld. eXamengevat volgt de syllabi en zorgt dat alle onderdelen in de samenvatting zitten.


Lees meer
Heeft de eXamengevat methode zich al bewezen?

eXamengevat is een uitbreiding van de Reken Maar Verslagen, een bedrijf dat samenvattingen schrijft voor vakken op de Erasmus Universiteit. Reken Maar Verslagen is in 2015 opgericht en is al jaren marktleider onder de studenten op het Erasmus. Voor maar liefst 70% van de bedrijfskunde studenten is Reken Maar een onmisbare samenvatting voor hun tentamens. […]
Lees meer

Waarom hebben jullie alleen samenvattingen voor de HAVO en het VWO, en niet voor het VMBO.

Omdat de manier van samenvatten voor HAVO/VWO en VMBO groot is. We willen een hele specifieke methode voor het VMBO ontwikkelen, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. En niet, kort door de bocht, de HAVO/VWO samenvattingen kopiëren. We willen het dus in één keer goed doen. Houd onze site in de gaten, we zijn ermee bezig!


Lees meer
Wat is de status van mijn bestelling? Wanneer kan ik mijn samenvattingen verwachten?

We maken een split in de dag. Samenvattingen voor 13:00 proberen we dezelfde dag te versturen. Orders na 13.00 gaan de volgende dag mee. Als we je order gaan inpakken, dan maken we meteen een Track en Trace code aan. Dat doen we met onze partner Sendy. Je ontvangt van Sendy een mail met je T&T code. Hier kun je je […]
Lees meer